Klik hier voor onze uitvaarten brochure

Persoonlijke uitvaartcatering

In vertrouwde omgeving afscheid nemen van uw dierbare.

Afscheid nemen van een dierbare is onlosmakelijk met het leven verbonden. Een gebeurtenis die zorg en aandacht verdient. Een goed afscheid en een passende uitvaart geeft nabestaanden troost en kracht. De vormgeving van het afscheid is zeker zo belangrijk als de uitvaart zelf. Wij kunnen u hierbij helpen. Natuurlijk serveren we bij een uitvaart koffie en cake. Maar het is ook mogelijk om een tafel met tapas of buffet met zoete lekkernijen te reserveren. Maak uw wensen gerust kenbaar en wij denken met u mee over een passende invulling.

Uitvaartcatering in vertrouwde omgeving

 

Hoe vertrouwd kan het voelen als u afscheid kunt nemen van uw dierbare in eigen omgeving, of dit nou thuis is, op het werk, of daar waar veel tijd aan hobby's werd besteed. Denk hierbij aan een geschikte ruimte aan huis, in de tuin of bij uw eigen bedrijf. Ook een tent op locatie of aan een mooi natuurgebied behoort tot de mogelijkheden van uitvaartcatering. Bij Van Zoggel Catering is niets te veel. Wij hebben namelijk onze eigen stylistes in dienst die elke ruimte passend inrichten en een persoonlijke uitstraling kunnen geven.

Samen met u en de desbetreffende uitvaartverzorger kijken we naar de persoonlijke catering van uw uitvaart, uiteraard rekening houdend met uw wensen en ideeën. Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

De catering van uw uitvaart uniek en geheel op maat

De uitvaart is een aaneenschakeling van keuzes maken en beslissingen nemen, op basis van wensen en gedachten rond de uitvaart. Om u te ontzorgen nemen wij graag zaken bij u uit handen, want natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken dan alleen de locatie en styling hiervan. Van Zoggel Catering kan alles verzorgen. Denk hierbij aan alles op culinair gebied, meubilair, dranken, personeel en/of begeleiding van de genodigden die dag. Maar alles mag en niets moet! Elke uitvaartcatering is bij ons geheel op maat en daardoor uniek!

Ondersteuning en begeleiding

Om zowel het vormgeven van de uitvaart als het afscheid nemen goed te laten verlopen, is de juiste ondersteuning en begeleiding van belang. Van Zoggel Catering denkt hierbij graag met u en de uitvaartverzorger mee. Wij zorgen dat alles goed op elkaar afgestemd wordt, zodat u bij de voorbereidingen als de dag zelf zo veel mogelijk ontzorgd wordt. Wij geven u praktische informatie over de verschillende keuzemogelijkheden zodat u weloverwogen kunt beslissen. 

Waarom Van Zoggel uitvaartcatering?

  • Vertrouwde omgeving
  • Uniek en geheel op maat
  • Vrijblijvend en persoonlijk gesprek
  • Eigen stylistes
  • Persoonlijke uitstraling
  • Tot in de puntjes verzorgd
  • Ondersteuning en begeleiding
Neem contact met ons op

Een breed scala aan mogelijkheden

Na de uitvaart kiezen nabestaanden er vaak voor om nog even met de genodigden samen te zijn. Om een kopje koffie te drinken, een broodje te eten of om samen te dineren met de dichtstbijzijnden van de overledene. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen broodjes, hapjes buffetten of diners verzorgen. Dit op een passende wijze, want wij dragen graag zorg aan een persoonlijk en warm afscheid.

Impressie

Wilt u meer informatie?
Wilt u meer informatie? Bel 073 594 2085 Stuur ons een e-mail