Klik hier voor onze particulieren brochure

Particuliere catering

Al uw particuliere aangelegenheden, uniek en op maat!

Van Zoggel Catering is een enthousiast, dynamisch en vernieuwend bedrijf dat zich volledig inzet voor kwaliteit, ambacht en gastvrijheid. Wij kunnen alle privé-aangelegenheden tot in de puntjes verzorgen. Hierin denken we graag met u mee en geven geheel en vrijblijvend advies. Ons team staat graag voor u klaar, want wat is er nu fijner dan onbezorgd te kunnen genieten?

Concepten op maat

Bij ons is geen enkel feest of andere privé-aangelegenheid standaard. Samen met de klant bedenken we iedere keer een nieuw concept. Wij komen dan ook graag langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Hierdoor komen we tot de mooiste aangelegenheden, met de lekkerste gerechten én vrienden en familie om u heen.

Lees meer over onze verschillende stijlen!

Creatief, compleet en uniek

Creatief

Wij zijn continu bezig met het volgen van de hedendaagse trends in de markt en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Onze nieuwe brochure staat weer vol met de leukste ideeën op het gebied van lekker eten. Niet alleen op gebied van eten zijn wij creatief. Wij hebben verschillende stijlen meubilair maar ook aankleding in ons assortiment waarmee we uw aangelegenheid een mooie, sfeervolle maar ook persoonlijke uitstraling kunnen geven. 

Compleet

Onder compleet verstaan wij complete catering met alles onder één dak. Wij hebben alles in huis om elke feestelijke aangelegenheid tot in de puntjes te verzorgen. Een gedeelte hiervan of compleet; niets moet, alles mag. U hoeft hierdoor geen afspraken te maken bij verschillende partijen en dit werkt erg prettig.

Uniek

Van Zoggel Catering is erg veelzijdig. Wij hebben een eigen runderfokkerij, slagerij, koude keuken, warme keuken, verhuurafdeling, drankafdeling en zelfs onze eigen stylistes in dienst. Deze afdelingen hebben ieder hun eigen chef met verstand van zaken en zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Waarom Van Zoggel Catering

  • Alles vers en ambachtelijk bereid
  • Eigen runderfokkerij
  • Catering met alles onder 1 dak
  • Van verjaardagen tot aan uitvaarten
  • Eigen stylistes
  • Vrijblijvend en persoonlijk gesprek
  • Binnen 5 dagen een passende offerte
  • Op eigen of externe locatie

Kwaliteit zie je & proef je!

Onze slagers zorgen voor het lekkerste stukje vlees, in onze keukens worden de meest verrassende gerechtjes bereid, onze stylistes dragen zorg voor de mooiste feestruimtes en noem zo maar op! Enthousiaste medewerkers die allen hun verantwoording nemen voor hun taak, met 1 doel: kwaliteit leveren in alles wat we doen. Kwaliteit zie je, proef je en dit kan voor een zeer redelijke prijs.

Wij zien al onze klanten graag tevreden terugkomen!

Ambachtelijk

Van Zoggel Catering vindt het erg belangrijk dat eten niet alleen erg lekker, maar ook gezond en vers is! Onze chef-koks selecteren de mooiste, meest verantwoorde en beste producten. Al deze producten worden ambachtelijk in eigen keuken bereid en de lekkerste gerechten van gemaakt. Van een luxe diner tot aan een barbecue, van een lekker buffet tot aan hapjes of de Amerikaanse smoker; niets is ons te gek! Daarnaast gebruiken wij voor onze gerechten puur scharrelvlees uit eigen runderfokkerij 't Woudse Land. Door deze manier van werken kunnen wij de kwaliteit van ons vlees garanderen. Want kwaliteit begint bij de oorsprong!

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Wij verzorgen alle mogelijke privé-aangelegenheden. Denk hierbij aan verjaardagen en bruiloften, maar ook bij een uitvaart kunnen wij u van dienst zijn. Voor uw aangelegenheid gaan we op zoek naar de juiste locatie. En vaak heeft u deze binnen handbereik. U kunt namelijk kiezen voor een geschikte ruimte in of aan huis, maar ook een mooie tent bij u in de tuin behoort tot de mogelijkheden. Beiden kunnen we omtoveren tot een geschikte sfeervolle ruimte. 

"Voortreffelijk buffet ter gelegenheid van mijn 60e verjaardag!" Miele Rouhof
"Wij kijken met heel veel plezier terug op ons feest!" Jan en Marielle van der Meijden
"Bedankt voor alle goede zorgen en complimenten aan alle medewerkers" Anneke Verschuren
Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?