Wij zoeken personeel!

Over ons

Passie voor ontzorgen

Van Zoggel Catering wordt steeds belangrijker in de particuliere en bedrijfscatering. Wat begon als een klein bedrijf is nu uitgegroeid tot een goed lopende organisatie.

Daan van Zoggel

Daan van Zoggel (1978) is opgeleid tot slager en daarna heeft hij op verschillende werkplekken de kneepjes van het vak geleerd. In 1997 besluit hij zijn vak uit te breiden en zet in de oude boerderij van zijn ouders zijn eigen bedrijf op, Van Zoggel Catering. Wat begon als een klein bedrijf groeide uit tot een goed lopend, ambachtelijk bedrijf met zelfs een eigen rokerij en worstmakerij. Daan heeft altijd al zijn passie voor het vak voort willen zetten in het bedrijf. Het vlees wordt daarom niet alleen in eigen slagerij verwerkt maar komt zelfs van eigen weides, 't Woudse Land. Want kwaliteit begint bij de oorsprong! En door deze manier van werken kunnen wij de kwaliteit van onze gerechten garanderen. Met kroon op zijn succes, het nieuwe pand in 2011 met de modernste snufjes. 

Ons team

Van Zoggel Catering heeft verschillende afdelingen met ieder hun eigen chef met verstand van zaken en die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Onze slagers zorgen voor het lekkerste stukje vlees, in onze keukens worden de meest verrassende gerechtjes bereid, onze stylistes dragen zorg voor de mooiste feestruimtes en noem zo maar op. Enthousiaste medewerkers die allen hun verantwoording nemen voor hun taak, met 1 doel, kwaliteit leveren in alles wat we doen. 

Hulpkrachten gezocht!

Transparante keuken

Kwaliteit zie je en proef je! Wij kiezen voor transparantie in de keten, mensen mogen zien waar ons eten vandaan komt. Want wij zorgen er natuurlijk voor dat al onze producten voldoen aan de kwaliteitseisen. Vind u het leuk om met een groter gezelschap een kijkje in onze keuken te komen nemen? Bel gerust en wij organiseren een leuke rondleiding met proeverij. 

Waarom van Zoggel Bedrijfscatering

  • Creatief, compleet en uniek
  • Gastvrij en ambachtelijk
  • Enthousiaste werknemers
  • Alles onder een dak
  • Persoonlijk
  • Alles uit eigen keuken en slagerij

Het nieuwe pand

Graag denken wij na en helpen wij mee aan een schone toekomst en dat vertaalt zich in verschillende punten. Ons pand is voorzien van speciale isolatie in het dak, dat zorgt dat er minder uitstoot van warmte en kou is. Hierdoor verbruiken onze klimaatbeheersingssystemen en verwarmingen minder energie. Ook maken wij gebruik van warmte-terugwinning; de warmte die de motoren van onze drie koelcellen en vriescel uitstoot wordt opgevangen. Deze opgevangen energie wordt vervolgens gebruikt bij onder andere de verwarming van ons pand.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?