Voor bij u thuis!

Het beste van rund en varken in een pakket

Wilt u ook thuis een lekker stukje vlees op uw bord? Waarvan u weet waar het vandaan komt.. Kijk dan hier eens naar onze vleespakketten.

Belgisch Witblauw Rund

Daan van Zoggel heeft altijd al zijn passie voor het slagersvak voort willen zetten in het bedrijf. Het vlees wordt daarom niet alleen in eigen slagerij verwerkt maar komt zelfs van eigen weides, 't Woudse Land. In 2012 is Van Zoggel Catering begonnen met een eigen runderfokkerij. Op het moment hebben we meer dan 30 runderen waarvan een aantal dienen als fokmoeder. Deze runderen zijn van het Belgisch Witblauw ras. Het vlees is heerlijk mals en heeft de befaamde fijne structuur.

Want kwaliteit begint bij de oorsprong!

Eerlijk vlees

De dieren hebben bij ons een goed en vrij leven, grazen op eigen weides en er wordt met liefde voor ze gezorgd. Door dit eigen vleesvee hebben we alles in eigen hand, dit zorgt voor een betere kwaliteitsbeheersing en weet je wat je eet! Al ons vlees wordt op ambachtelijke wijze in eigen slagerij verwerkt en hierbij gebruiken wij geen E-nummers, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Dit zie je & proef je!

Wanneer wordt het rund geslacht?

Runderen van Het Woudse Land wegen ongeveer 750 Kg. Van een rund maken wij dus meerdere vleespaketten, ongeveer 25 pakketten van 20 Kg. Als deze pakketten bijna verkocht zijn aan de klant, slachten wij het rund. Aan het rund hierlangs kunt u zien hoever deze al is verkocht. 

"Wij hebben erg genoten van het varkensvlees pakket en genieten nu van het koeienvlees dat wij bij u gekocht hebben. Heerlijk en smaakvol vlees! " Fam. Wijngaarden
Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?