Klik hier voor onze vlees pakketten!

Onze ambachtelijke slagerij

Vlees van eigen weides 't Woudse Land

Daan van Zoggel heeft altijd al zijn passie voor het slagersvak voort willen zetten in het bedrijf. Het vlees wordt daarom niet alleen in eigen slagerij verwerkt maar komt zelfs van eigen weides, 't Woudse Land. Want kwaliteit begint bij de oorsprong!

Ambachtelijk

In onze slagerij wordt het vlees op traditionele wijze uitgebeend en tot vele producten verwerkt. Bij Van Zoggel Catering komt alles uit eigen keuken en slagerij. Wij staan voor kwaliteit en ambacht en door deze manier van werken kunnen we dit garanderen. Door dit eerlijk vlees en het selecteren van de mooiste producten ontstaan de lekkerste gerechten. En dit proeft u. Puur vlees en verrassende gerechten!

Gewonnen prijzen

Met trots vertellen wij over onze behaalde prijzen op de Europese slagersvakbeurs 2017. Van onze 14 ingezonden producten zijn alle producten met goud bekroond! Onder andere onze Woudse plaatham, grillworst, pikante boerenmetworst, pulled pork bitterbal, en gerookte kalkoen kreeg het hoogst te behalen aantal punten. 

Vleesvee

Belgisch Witblauw runderen

in 2012 is Van Zoggel Catering begonnen met een eigen runderfokkerij. Op het moment hebben we meer dan 30 runderen waarvan een aantal dienen als fokmoeder. Deze runderen zijn van het Belgisch Witblauw ras. Het vlees is heerlijk mals en heeft de befaamde fijne structuur. De dieren hebben bij ons een goed en vrij leven, grazen op eigen weides en er wordt met liefde voor ze gezorgd. Door dit eigen vleesvee hebben we alles in eigen hand, dit zorgt voor een betere kwaliteitsbeheersing.

Varkensvlees

Alle varkens die bij ons geleverd worden zijn van SAA-kwalteit. Dit wil zeggen super AA kwaliteit vlees. Ook heeft het varkensvlees het Beter Leven Keurmerk. De naam van dit keurmerk zegt al voldoende! Daan zorgt er persoonlijk voor dat deze kwaliteit gehandhaafd blijft, door het vlees zelf uit te zoeken. Wij werken met halve varkensdelen, welke uitgebeend worden door onze eigen slagers. Doordat we dit allemaal zelf doen weten we zeker dat er een duurzaam, vers en lekker stukje vlees naar onze klanten gaat. 

Waarom van Zoggel Bedrijfscatering

  • Eigen runderfokkerij
  • Alles in eigen slagerij verwerkt
  • Puur vlees en verrassende gerechten
  • Ambachtelijke vleespakketten
  • Ook verwerken wij uw eigen rund of varken
  • Eigen rokerij en worstmakerij
Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?