Meubilair en aankleding

Vernieuwend en creatief!

Hieronder vindt u de verschillende stijlen meubilair die Van Zoggel Catering heeft. Ons meubilair is, door de eenvoudige vorm, gemakkelijk te combineren met alle soorten van aankleding. Denk bijvoorbeeld aan modern of landelijk, maar ook een festival of Ibiza stijl is mogelijk! Welke combinatie vind u leuk? Hieronder enkele voorbeelden!

Trendy Lounge

De stijl waarmee je meteen een feestelijke uitstraling creëert! Deze stijl bestaat uit bartafels en zittafels met een wit onderstel en een blad van zink. Ook de bar is opgebouwd uit witte planken. Deze stijl is erg leuk te combineren met decoratie van hout!

Robuust meubilair

Een stijl die echt van deze tijd is! Deze zit- en bartafels hebben een robuust onderstel van oud hout met daarop bladen van beton. Een stoere stijl met een eigen karakter! Mooi te combineren met witte krukken. De bijbehorende bar is voorzien van Led verlichting, waardoor deze extra opvalt. 

Trendy Eiken

Trendy eiken is een erg mooie stijl, waarmee het geheel meteen een warme uitstraling krijgt. Bij deze bar- en zittafels hebben we ook een bijhorende bar van eiken hout. Maar dit meubilair is ook leuk te combineren met een van onze witte barren! Denk hierbij aan een mooie LED-bar die extra opvalt!

Wit afgerokt

Onze eerste stijl! Klassiek maar nog steeds mooi en veel gebruikt! Deze stijl geeft meteen veel sfeer, vooral met een van onze zwarte Engelse barren! Hierbij kunt u kiezen voor een zwart of crème topkleedje.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?