Klik hier voor onze bruiloften brochure!

Bruiloften

De mooiste dag van uw leven, tot in de puntjes verzorgd!

Een bruiloft is een belangrijke gebeurtenis die extra zorg en aandacht verdient. Ons team staat graag voor u klaar om er een onvergetelijke dag van te maken! Op de perfecte locatie, met de lekkerste gerechten en lieve vrienden en familie om u heen. Want wat is er nu fijner dan onbezorgd van deze dag te kunnen genieten?

Eigen trouw- en feestlocatie

Voor uw bruiloft gaan we op zoek naar de perfecte locatie. Vaak heeft u deze binnen handbereik. U kunt er namelijk voor kiezen thuis gebruik te maken van een geschikte ruimte, maar ook een mooie tent bij u in de tuin of aan huis behoort tot de mogelijkheden. Beiden kunnen we omtoveren tot een hartverwarmende feestruimte!

Wat vindt u ervan om ook het jawoord te geven op eigen locatie? Wij zijn in het bezit van de juiste materialen om een echte trouwlocatie te creëren. Want wat is er nu specialer dan trouwen in een vertrouwde omgeving?   

Meubilair en aankleding

Culinair

Op culinair gebied staan wij als catering bedrijf natuurlijk ook voor u klaar! Wij zijn continu bezig met het volgen van de trends in de markt die wij vertalen naar leuke food concepts. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw culinaire wensen. Van Zoggel Catering maakt alles zelf in eigen keuken en slagerij. Onze chef koks en slagers bereiden op ambachtelijke wijze de lekkerste gerechtjes voor de dag. Van luxe diner tot een barbecue en van hapjes tot onze Amerikaanse Smoker. Niets is ons te gek!

Creatief, compleet en uniek

Onze stylisten staan te popelen om uw feest de juiste uitstraling te geven! Door uw wensen en ideeën samen met onze kennis en ervaring komen we tot een verrassend styling concept. Wij spelen natuurlijk in op de trends van nu en door de jaren heen hebben we al verschillende stijlen ontwikkeld. Wij creëren samen met u de mooiste trouwlocatie en feestzaal. Met kleuren, materialen, decoratie en foto's geven we een persoonlijke tint aan elk feest! En bedenk hierbij dat het styling concept aansluit op het food concept, u gaat iets unieks beleven!

Waarom Van Zoggel?

  • Alles uit eigen keuken
  • Vrijblijvend en persoonlijke gesprek
  • Geheel in de styling van uw bruiloft
  • Binnen 5 dagen een passende offerte
  • Op eigen locatie of in een van onze zalen
  • Compleet, uniek en geheel op maat

Een breed scala aan mogelijkheden

 

Van Zoggel Catering kan het complete plaatje voor u verzorgen, maar niets moet en alles mag! Met compleet bedoelen alles wat er bij de organisatie van een bruiloft komt kijken.Want natuurlijk komt er nog meer bij kijken behalve alles op culinair gebied, de locatie en styling hiervan. Wij hebben alles in eigen bezit. Denk hierbij aan verschillende stijlen meubilair, aankleding, drank, personeel, muziek, bruidstaart tot aan de kleinste details. 

"Bedankt voor de goede zorgen, we hebben optimaal genoten" Dorus en Rowena van Rijdt
Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?