Direct naar onze sinterklaas webshop!

Sinterklaas acties!

Wilt u met uw gezin toch een feestelijke Sinterklaas? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden! Uw bestelling kan zelfs door een van onze pietjes of Sinterklaas geleverd worden!

Wij willen van Sinterklaas dit jaar toch een feestje maken en de kids een leuke tijd bezorgen! Daar denken wij graag in mee en hebben enkele leuke dingen voor u op een rijtje gezet om met uw gezin van te kunnen genieten. U kunt uw Sinterklaas bestelling plaatsen voor 20 November t/m 6 December.

Bezorgd door Sint of Piet!

Als u een keuze maakt uit ons sinterklaas assortiment, kunt u er voor kiezen om, 27 & 28 November en 4 & 5 december,  uw bestelling thuis te laten bezorgen door onze Pietjes! Bestellingen voor de zondagen kunnen wij op zaterdag bezorgen. Super leuk voor de kids! Uw bestelling netjes verpakt en bezorgd in een jute zak met daarbij natuurlijk lekkere pepernoten en strooigoed. Dit doen we geheel gratis voor u en tussen 15:00 uur en 17:00 uur. 

Kom vanaf 20 November ook je schoentje zetten Bij Daan!

 

Gourmet!

Erg gezellig, maar ook leuk voor de kids om te doen! Klik hier onder en zie ons ruime assortiment aan gourmet vlees waar u uit kunt kiezen. Kleinere stukken vlees, ambachtelijk bereidt in eigen slagerij en heerlijk gemarineerd!

Sinterklaas webshop

Tapas@home

NIEUW! Verrassende kouden en warme gerechtjes in mooie bakjes. De warme gerechtjes zitten al in bakjes die u zo maar in de oven hoeft te schuiven en daarna kunt serveren op tafel. Makkelijker kan niet! Te bestellen vanaf 4 personen. 

Borrelplateau

Voor jong en oud! Rijkelijk gevulde borrelplateau voor heel het gezin om van te genieten! Denk hierbij hartige, zoete, warme en koude hapjes gericht op de Sinterklaas. Erg gezellig om neer te zetten tijdens Sinterklaas avond en het uitpakken van de kadootjes!

Voor de zoetekauw!

Nu ook te bestellen als Sinterklaas dessert of tussendoortje. Glaasjes gevuld met monchou met een bodem van pepernoten en een topping van mandarijn. Een perfecte afsluiter van het diner, of om zo van te genieten! 

Direct bestellen
Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?