Klik hier en ga naar onze webshop

Welkom Bij Daan!

Komt u ook eens gezellig langs bij onze slagerij winkel?

Kom eens gezellig winkelen op 't Woudse Land, onder het genot van een lekker bakje koffie! Bij Daan verkopen wij ambachtelijk vlees van eigen weide, gedroogde ham/worst soorten, BBQ specials, marinades en kruidenrubs. Maar ook allerlei andere ambachtelijke producten!

BBQ specials

Bij Daan kunt u weer terecht voor het heerlijkste BBQ vlees! We hebben de winkel groter gemaakt en ons assortiment is daardoor nog breder. Denk hierbij aan ambachtelijke hamburgers, kippendijensaté spiezen, gegaarde Jack Daniels spareribs, BBQ worstjes etc. Maar ook grotere stukken vlees zoals een picanha of tomahawk hebben we in ons assortiment. Voor de echte BBQ fanaten!

Tevens kunt u dit heerlijke vlees aanvullen met verse salades, heerlijke sausjes en ambachtelijk brood

Echt even wat anders...

Naast het lekkere stukje vlees wat we verkopen Bij Daan hebben we nog andere ambachtelijke producten. Dit zijn niet zo maar producten die u in de supermarkt kunt vinden, maar producten die net die lekkere smaak geven aan uw vlees of gerechten die u graag wilt! Denk hierbij aan een kruidenrub of marinade, ontwikkeld door onze eigen slager. Of een overheerlijke dressing voor over uw salade en smeersels bij een stokbroodje. Verder hebben we onder andere heerlijke jamsoorten, gedroogde worstjes, nootjes en lekkere speciaal biertjes! Te veel om op te noemen...

Heeft u een feestje? Wij verkopen ook cadeaupakketjes!

Kwaliteitsvlees

Het vlees in onze winkel komt van varkens en runderen van eigen weide! De runderen zijn van het Belgisch Witblauw ras, het vlees is heerlijk mals en heeft de befaamde fijne structuur. De varkens en runderen hebben bij ons een goed en vrij leven en er wordt met liefde voor ze gezorgd. Door dit eigen vleesvee hebben we alles in eigen hand, dit zorgt voor een betere kwaliteitsbeheersing.

In onze slagerij wordt het vlees op traditionele wijze uitgebeend en tot vele producten verwerkt. Bij Van Zoggel Catering komt alles uit eigen keuken en slagerij. Wij staan voor kwaliteit en ambacht en door deze manier van werken kunnen we dit garanderen. Door dit eerlijk vlees en het selecteren van de mooiste producten ontstaan de lekkerste gerechten. En dit proeft u!

Klik hier voor onze vleespakketten!

Iets te vieren?

Krijgt u gasten over de vloer? In onze winkel hebben wij allerlei producten om last-minute nog een lekker diner, BBQ of borrelplateau samen te stellen. Ook speciaal biertjes en wijn hebben wij in ons assortiment. Heeft u iets te vieren, kunt u nu ook arrangementen bestellen Bij Daan.  

Bekijk en bestel hier gemakkelijk en snel onze arrangementen voor bij u thuis!

Let op: Bestel minimaal drie dagen van te voren

Arrangementen webshop

Ook online bestellen!

Het is ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen. In onze nieuwe webshop vindt u een zeer uitgebreid assortiment waar u direct een bestelling kunt plaatsen. U kunt er vervolgens voor kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen of zelf op te halen Bij Daan.

Laat jij je verwennen door onze service?
Neem alvast eens een kijkje in ons nieuwe assortiment!

Naar de winkel webshop

Elke dag geopend!

Krijgt u vrienden over de vloer of gaat het zonnetje plotseling schijnen?  Wij zijn elke dag van de week open, dus kom gerust langs! Wij staan graag voor u klaar en vinden het erg leuk om u advies te geven voor bij voorbeeld een verrassend lekker diner, een overheerlijke bbq of een gezellige borrel voor bij u thuis...

 

Maandag          09:00 - 17:00 uur

Dinsdag            09:00 - 17:00 uur

Woensdag        09:00 - 17:00 uur

Donderdag       09:00 - 17:00 uur

Vrijdag             09:00 - 17:00 uur

Zaterdag          10:00 - 16:00 uur

Zondag            10:00 - 14:00 uur

 

 

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?