Klik hier voor onze bedrijven brochure

Bedrijfscatering

Al uw zakelijke aangelegenheden, uniek en op maat!

Wij zijn een enthousiast, dynamisch en vernieuwend bedrijf dat zich volledig inzet voor kwaliteit, ambacht en gastvrijheid. De organisatie van een zakelijke of feestelijke aangelegenheid vergt vaak veel tijd. Van Zoggel Catering neemt graag uw zorg uit handen en maakt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij denken hierbij graag met u mee en zorgen voor een geheel vrijblijvend advies.

Concepten op maat

Wij vinden het erg belangrijk dat de vorm van een bedrijfsaangelegenheid past bij u en uw bedrijf. Daarom verdiepen wij ons graag in uw bedrijf om tot een zo goed mogelijk concept te komen, geheel op maat en daardoor uniek! Vanzelfsprekend zijn de mogelijkheden bij elk bedrijf anders. Onze kennis en ervaring in combinatie met uw wensen en ideeën maakt dat we tot de mooiste bedrijfsaangelegenheden komen.

Meubilair en aankleding

Creatief, compleet en uniek

Creatief

Wij zijn continu bezig met het volgen van de hedendaagse trends in de markt en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Onze nieuwe brochure staat weer vol met de leukste ideeën op het gebied van eten. Maar niet alleen op het gebied van eten zijn wij creatief. Wij hebben verschillende stijlen meubilair maar ook aankleding in ons assortiment waarmee we uw bedrijf kunnen omtoveren.

Compleet

Onder compleet verstaan wij complete catering met alles onder één dak. Wij hebben alles in huis om elke zakelijke of feestelijke aangelegenheid tot in de puntjes te verzorgen. Een gedeelte of het totaalplaatje afnemen; niets moet, alles mag. U hoeft hierdoor geen afspraken te maken bij verschillende partijen en dit werkt erg prettig.

Uniek

Van Zoggel Catering is erg veelzijdig. Wij hebben een eigen runderfokkerij, slagerij, koude keuken, warme keuken, verhuurafdeling, drankafdeling en zelfs eigen stylistes in dienst. Deze afdelingen hebben ieder hun eigen chef met verstand van zaken en zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Waarom Van Zoggel Bedrijfscatering

  • Alles vers en ambachtelijk bereid
  • Eigen runderfokkerij
  • Catering met alles onder 1 dak
  • Van recepties tot jubileumfeesten
  • Eigen stylistes
  • Vrijblijvend en persoonlijk gesprek
  • Binnen 5 dagen een passende offerte
  • Op eigen of externe locatie

Kwaliteit zie je & proef je!

Onze slagers zorgen voor het lekkerste stukje vlees, in onze keukens worden de meest verrassende gerechtjes bereid, onze stylistes dragen zorg voor de mooiste feestruimtes en noem zo maar op! Enthousiaste medewerkers die allen hun verantwoordelijkheid nemen voor hun taak, met maar één doel: kwaliteit leveren in alles wat we doen. Kwaliteit zie je, proef je en dit kan voor een zeer redelijke prijs.

Wij zien onze klanten graag tevreden terugkomen!

 

 

Ambachtelijk

Van Zoggel Catering hecht veel waarde aan eten dat niet alleen erg lekker, maar ook gezond en vers is! Onze chef-koks selecteren de mooiste, meest verantwoorde en beste producten. Al deze producten worden ambachtelijk in eigen keuken bereid en de lekkerste gerechten van gemaakt. Van een luxe diner tot aan een barbecue, van een lekker buffet tot aan hapjes of de Amerikaanse smoker; niets is ons te gek! Daarnaast gebruiken wij voor onze gerechten puur scharrelvlees uit eigen runderfokkerij 't Woudse Land. Door deze manier van werken kunnen wij de kwaliteit van ons vlees garanderen. Want kwaliteit begint bij de oorsprong!

Een breed scala aan mogelijkheden

Wij verzorgen open dagen, personeelsfeesten, jubilea, beurzen, seminars et cetera. Hiervoor gaan we op zoek naar de perfecte locatie. Met een eigen bedrijf heeft u deze vaak binnen handbereik. Denk hierbij aan een geschikte ruimte in het bedrijf, maar ook een mooie tent bij uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Beiden kunnen we omtoveren tot een sfeervolle ruimte. 

"Subliem, uitmuntend, vol smaak..." Carmen Nobbe, Binnendienst Den Bosch
"Het was een geslaagd event, de gasten waren zeer tevreden" Hilde van Crommert, BIM
"Leuk ingericht, goed verzorgd, heerlijk eten!" Astrid van Loon, Brabant Wonen
Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?