Foodtrucks

Eten op rolletjes. Vanuit deze rollende restaurantjes serveren wij heerlijk eten of drinken!

Wij van Van Zoggel Catering werken steeds meer met foodtrucks! Deze geven een diversiteit aan ambachtelijk eten bij evenementen en partijen, maar ook ziet het er erg mooi uit. Deze trucks zijn echte eyecatchers!

Nieuw! Onze Piaggio

Vanaf Pasen word ons foodtruck assortiment weer uitgebreid met deze leuke tuktuk, onze piaggio. Voor meer info, neem contact met ons op.

Amerikaanse Smoker

Dé traditionele Amerikaanse manier van barbecueën. Niet alleen een beleving op het gebied van smaken maar ook om te zien! Deze speciale barbecue is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, pizza en brood. 

Ultieme smaaksensatie

De kracht hiervan zit in de indirecte verhitting van het vlees zonder dat de vlammen contact hebben met het eten. Doordat we gebruik maken van de kamer naast de vuurbox zal de hitte en de rook door deze kamer trekken en zo het voedsel bereiden met een temperatuur tussen de 95ºC en de 250 ºC. Hierdoor brand het vlees niet aan, wordt het heerlijk mals en krijgt het al het goede eigenschappen mee van het hout en krijgt het hierdoor een ongekende smaak.

Cookblik

Nieuw bij Van Zoggel Catering! Een oude caravan in een nieuw jasje gestoken en omgetoverd tot een echte foodtruck!

Sjef Truck

Dit is Sjef Truck, een originele Citroën HY-oldtimer uit 1953. Omdat hij al heel wat jaren meeloopt, weet hij precies hoe een goed feest eruitziet. En Sjef houdt van lekker eten. Een sappige hamburger, verse soep, goed gevulde wraps en smakelijke hapjes zijn enkele van zijn favoriete gerechten. 

Ijscokar

Wij hebben deze klassieke ijscokar in een nieuw jasje gestoken, zodat deze nog steeds erg leuk is voor op locatie! Vanuit deze kar serveren wij de lekkerste ijsjes. Ambachtelijk schepijs in een hoorntje of bakje en de smaak hiervan kunt u geheel zelf kiezen. Wij verzorgen uw gehele ijstraktatie. 

Frietwagen

Ook heeft Van Zoggel Catering een eigen frietwagen. Want een puntzak friet met een lekkere snack op een feestje doet het altijd goed! Voor grotere evenementen ook leuk in combinatie met andere trucks, wij creëren in een hand om draai een geheel foodfestival!

Mobiele foodtrucks

 

  • Alles vers en ambachtelijk bereid
  • Voor kleine tot grote aangelegenheden
  • Op eigen of externe locatie
  • Praktisch en decoratief
  • Binnen 5 dagen een passende offerte

Pick-up

Met deze pick-up heeft u een originele bar in huis! Niet alleen ziet het er erg leuk uit, het is ook nog eens erg praktisch! De bak van de pick-up vullen wij met ijsklontjes en daarin steken wij diverse lekkere biertjes of andere flesjes drank! Een mobiele bar, waar men zelf de drankjes uit kan pakken.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?