Reserveren? Klik hier!

Pop-up restaurant 2019

16 Mei 2019 is het weer zover! De vierde editie van ons 5-daagse pop-up restaurant in de wei!

Van 16 t/m 20 mei aanstaande organiseren wij weer dit jaarlijkse evenement. Door het grote succes met dit jaar weer een extra dag! Ook maandag is ons restaurant nu geopend. Dit pop-up restaurant wordt in onze weides opgezet en geheel sfeervol aangekleed. Doormiddel van open tenten, zit u heerlijk in de openlucht en tussen de koeien te dineren!

Waarom reserveren?

  • Overheerlijk 8 Gangen diner
  • Alles uit eigen keuken
  • Kwaliteit vlees
  • Verrassende gerechtjes
  • In de buitenlucht
  • Gezellig & sfeervol

 

Zondagmiddag Programma

Zondagmiddag hebben wij een speciaal programma! Deze dag pakken wij uit met een Wouds foodtruckfestival met kinderboulevard. Hartstikke leuk voor jong en oud! Vanaf 11:00 uur s'morgens gaan wij open en deze middag eindigen we om 15:30 uur. Iedereen mag deze middag onbeperkt gebruik maken van de leukste kinderactiviteiten, knuffelen met de verschillende dieren, springkussens en laten verrassen door de magische Rinaldo kindershow!  Wij serveren deze dag de heerlijkste en verrassende gerechtjes, een proeverij vanuit onze diverse foodtrucks! Dus een dag vol plezier! Kom jij ook?

Entree prijzen incl. proeverij van onze diverse foodtrucks

Kids (van 3 t/m 12 jaar) € 5,00 / Volwassenen € 10,00

Kwaliteit, zie je & proef je!

In onze slagerij wordt het vlees op traditionele wijze uitgebeend en tot vele producten verwerkt. Bij Van Zoggel Catering komt alles uit eigen keuken en slagerij. Wij staan voor kwaliteit en ambacht en door deze manier van werken kunnen we dit garanderen. Door dit eerlijk vlees en het selecteren van de mooiste producten ontstaan de lekkerste gerechten. En dit proeft u. Puur vlees en verrassende gerechten!

Reserveren
Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?