Bekijk onze kerst-brochure

Smaakvolle feestdagen

Ook dit jaar hebben wij voor u een exclusief en groot assortiment van heerlijke gerechten samengesteld. U geniet weer heerlijk met uw vrienden en familie en staat niet meer urenlang in de keuken. Zelfs het servies - en de bijhorende vaat - nemen wij voor onze rekening. Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht van alle heerlijkheden die wij dit jaar aanbieden. Prijzen en uitgebreide informatie vindt u in onze speciale kerstfolder.

Kerstspecialiteiten, stel zelf samen

Op deze pagina bieden wij een voorgerecht plank en een dessert plank aan waarbij wij de lekkerste kleine voorgerechtjes en dessertgerechtjes hebben uitgekozen voor u. Hierbij is het mogelijk om het hoofdgerecht zelf samen te stellen. U kunt er voor kiezen om dit alles te combineren, voor degene die een compleet 3-gangen diner willen. Maar de planken zijn ook los te bestellen. In de kerstfolder vindt u meer informatie.

 

Bel uw bestelling door

Gourmet Compleet & Party Pan de luxe

Gourmet Compleet

Ruime keuze uit verschillende soorten vlees en een overheerlijk visassortiment! Gourmetschotels zijn te bestellen voor 2, 3 of 4 personen. 

Party Pan de luxe

Wij hebben voor u een schaal samengesteld met daarop heerlijke vleessoorten. Al ons vlees wordt bereid in eigen slagerij! Deze schalen zijn te bestellen vanaf 10 personen.

In de kerstfolder vindt u meer informatie.

Bel uw bestelling door

Nieuw! Diner amuseplank

Met 1 plank een compleet 3-gangen diner op tafel met maar liefst 112 lekkernijen! Wat wilt u nog meer? Lekker en het ziet er ook erg feestelijk uit! Met deze rijkelijk gevulde plank kunt u uw gasten echt verrassen. Leuk voor een gezelschap en voor wie iets unieks op tafel wil zetten met kerst.

Deze plank is voor 7 tot 9 personen. Ter introductie gratis thuisbezorgd! In de kerstfolder vindt u meer informatie.

Bel uw bestelling door

Complete kerstdiners

Ook dit jaar hebben wij weer 2 complete kersdiners, samengesteld door onze eigen chefkok!

U kunt kiezen uit Kerstdiner "De Luxe" of kerstdiner "Culinair", uiteraard beide boordevol heerlijke gerechten! Onze kerstdiners bestaan uit voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.

Kerstdiners zijn te bestellen vanaf 15 personen. In de kerstfolder vindt u meer informatie.

Bel uw bestelling door

Winter BBQ, ook leuk voor oud & nieuw

Wilt u een keer echt iets anders? Kies dan voor onze nieuwe winter barbecue. Gezellig voor onder de verwarmde overkapping of buiten bij een gezellig vuurtje. Niet alleen vlees, maar echt een verrassend en lekker kerstmenu!

Te bestellen vanaf 10 personen. In de kerstfolder vindt u meer informatie.

Bel uw bestelling door

Shared dining, voor grotere groepen

Rijkelijk gevulde houten plank van bijna 2 meter lang met diverse lekkernijen. Hierbij krijgt u een kleinere plank met diverse broden. Leuk voor een groter gezelschap (15 à 20 personen) en voor wie niet kan kiezen.

Dit alles wordt geleverd met servetten, prikkers, kleine bordjes en opschepbestek. In de kerstfolder vindt u meer informatie.

Bel uw bestelling door
"Mocht u andere wensen hebben dan horen wij het graag en kijken we samen met u naar een passende invulling." Daan van Zoggel

Bestellingen afhalen
Eerste en tweede Kerstdag kunnen bestellingen afgehaald worden tussen 12.00 en 14.00 uur. Bestellingen dienen bij afhalen betaald te worden. Dit kan contant of per pin.

Bezorgen
Eerste en tweede Kerstdag worden de bestellingen bezorgd tot 16.00 uur. Indien u graag wilt dat uw bestelling bezorgd wordt, geef dit dan zo snel mogelijk door want wij hebben niet onbeperkt ruimte hiervoor.

Uiterste besteldatum
U kunt uw bestellingen aan ons doorgeven t/m zaterdag 16 december 2017.

Maak uw diner compleet!

  • huzarenschotels
  • vegetarische gerechten
  • hapjes assortiment
  • borrelplateau
  • worstenbroodjes

Onze Kerstpakketten

Verras iemand met een van onze verrassende kerstpakketten! Onze kerstpakketten bevatten ambachtelijk bereid vlees uit onze eigen slagerij, kerstdeco en een lekker wijntje. Dit alles met bereidingswijze en leuk gedecoreerd op een decoratieve plank. Kortom: smakelijke kerstpakketten met puur vlees, waar uw naasten of werknemers veel plezier aan zullen beleven!

Meer informatie over de kerstpakketten
Prijzen en uitgebreide informatie vindt u in onze speciale kerstfolder
Prijzen en uitgebreide informatie vindt u in onze speciale kerstfolder Download de brochure Bel uw bestelling door